Fredag kväll.

På fredag kväll den 18 maj bjuds du på en smaskig middag med smak av Norrland, underhållning, musik. Förbered dig på en riktigt mysig och upplyftande kväll!

MENY

Tunnbrödssnittar med tunnbröd från Mjälloms Tunnbröd i Ullånger och surströmmingscrème gjord på Oscars Surströmming från Söråker, Norrmejeriets crème fraiche och mandelpotatis från Höga Kusten Potatis i Ullånger.

Handrullade viltköttbullar i lingonsås, tillverkade på norrländskt viltkött och lingon från norrländska skogar.
Härnösandsrökt pepparlax från Finap i Härnösand.

Tunnskivad västernorrländsk fläskfilé från Nyhléns Hugosons.
Husets örtiga potatisgratäng på potatis från Höga Kusten Potatis i Ullånger och grädde från norrländska gårdar.

Paj på mejeriprodukter från Norrmejeriet med torkade trattkantareller och ost från mejeriet i Burträsk.
Rotfruktssallad med rotfrukter från ärtan & rovan i Anundsjö och Grönsaksfabriken.

VEGETARISKT

Rostade rotsaker från ärtan & rovan och Grönsaksfabriken med smak av timjan och honung från Ulvön.

Spett med bönpasta.

Tunnbrödsnittar med tunnbröd från Mjälloms Tunnbröd i Ullånger med ost från mejeriet i Burträsk samt mejeriprodukter från Norrmejeriet.

Måltidsdryck samt kaffe ingår.

 

Samma meny – på Anundsjömål

Smobita borti tönnbrö vä´n krem borti surströmmingen.
Lax´n söm e rökt pa samma vis söm damm jör i Härnösann.
Tjöttbulla ti n´sås borti lingona.
N´paj fyllth vä kantarellern´å ostn´.
Fläskfile´n söm e´schive tönnt lava n´gratäng borti peeren.