Bonusaktiviteter.

Landsbygdsriksdagen är inte en traditionell konferens – utan ett fantastiskt tillfälle att bokstavligt talat vidga dina vyer. En hel del vackra vyer kommer du att få under inspirationsresorna, men vi vill ge dig ännu mer! Därför lägger vi in några bonusaktiviteter under morgonen på lördagen den 19 maj, självklart utan extra kostnad. Du kan träna med Friskis & Svettis, få en guidad vandring i Örnsköldsvik och delta i morgonbön i Örnsköldsviks kyrka. Mycket nöje!

ornskoldsvik-guidad-tur

Guidad vandring i Örnsköldsvik.

Lördagen den 19 maj kl. 07.30-08.40 kan du få en guidad rundtur i vackra Örnsköldsvik. Du får ta del av stadens historia och vandra runt i den härliga morgonluften och få inspiration, energi och nyväckt nyfikenhet lagom till dagens intensiva och intressanta program.

Vi samlas på trappan till Arken Konferens som tillhör Elite Plaza Hotel och ligger på Hotellgatan 9. Ingen kostnad, deltagare i Landsbygdsriksdagen går gratis.

Träna med Friskis & Svettis.

Exklusivt för oss deltagare i Landsbygdsriksdagen erbjuder Friskis & Svettis ett härligt spinningpass på lördag morgon som börjar kl. 07.15 och ett uppmjukande Flexpass som börjar kl. 07.45 och håller på till kl. 08.10.

Träningen hålls i Friskis & Svettis lokaler på Sjögatan 5, cirka fem minuters gångavstånd till Fjällräven Center. Det går att duscha efter passet. Boka senast fredag den 18 maj kl. 16.00 på telefon 0660-600 500.

Ange kod: Landsbygdsriksdag. Ingen kostnad, så klart!

Bonus-friskis-och-svettis
oviks-kyrka

Bön och musik i morgonstund.

Vill du starta lördagen lite mjukare och mer eftertänksamt finns möjligheten att ta del av bön och musik i morgonstund i Örnsköldsviks kyrka på Storgatan 29 G och F.

Stunden leds av Härnösands biskop Eva Nordung Byström och håller på mellan kl. 08.00-08.30.