PROGRAM.

Landsbygdsfrågorna är hetare än på många år och Landsbygdsriksdagen 2018 blir ett viktigt inslag detta valår. Landsbygdsriksdagen är evenemanget där vi från hela Sverige möts, utformar förslag till landsbygdspolitik, byter idéer och erfarenheter och har roligt tillsammans. På Landsbygdsriksdagen bjuds du på ett program bestående av föreläsningar, seminarier och inspirationsresor där några av de bästa exemplen på lokal utveckling i länet presenteras. 2018 bjuder Landsbygdsriksdagen på en politisk debatt med riksdagens partier representerade.

Torsdag 17 MAJ
Årsmöte för Hela Sverige ska leva i Örnsköldsvik
Fredag 18 MAJ
Västernorrland erbjuder inspirationsresor där du får ta del av goda exempel på lokal utveckling. Dagen tillbringar du tillsammans med lokala guider som visar upp sina bygder. Resor avgår både från Sundsvall och Örnsköldsvik. Resorna presenteras inom kort.
Lördag 19 MAJ
Dagen inleds med invigning och efterföljs av inspirerande och aktuella föreläsningar. Efter lunch är det fokus på valåret 2018 och en debatt mellan alla riksdagspartier. Ett pass med valbara seminarier arrangeras efter debatten. Mingel, bankettmiddag och dans avslutar dagen.
Söndag 20 MAJ
Var redo för ett spännande program där vi lyfter aktuella, intressanta och inspirerande frågor som rör hela Sverige.