Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/landsbyg/public_html/wp-includes/post-template.php on line 310

Vi vill se en norsk-inspirerad landsbygdspolitik i Sverige.

 Idag, på Norges nationaldag den 17 maj, håller Riksorganisationen Hela Sverige ska leva sitt årsmöte. Det är ett symboliskt datum – vi antar vårt nya landsbygdspolitiska program, som innehåller flera förslag inspirerade av den norska landsbygdspolitiken.

Läs mer

Politikertätt under Landsbygdsriksdagen 2018.

Landsbygdsriksdagen 2018 kommer att sätta landsbygdsfrågorna högt upp på den politiska agendan inför valet. Och det verkar som om politikerna är intresserade av att lyssna och visa upp sina visioner av landsbygdspolitiken.

Läs mer

Partiledarna kommer till Landsbygdsriksdagen.

Nu kan vi bekräfta att statsminister och partiledare för Socialdemokraterna Stefan Löfven, Moderaternas Ulf Kristersson, Miljöpartiets Gustav Fridolin, Centerns partiledare Annie Lööf, Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson och Vänsterpartiets partiledare Jonas Sjöstedt kommer att delta i den partiledardialog om landsbygden som hålls under Landsbygdsriksdagen i Västernorrland.

Läs mer