Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/landsbyg/public_html/wp-includes/post-template.php on line 310

Det regnade mängder av priser under Landsbygdsriksdagen.

En av de roligaste stunderna under Landsbygdsriksdagen är prisutdelningarna. Varje landsbygdsriksdag delas fina priser och utmärkelser ut till olika eldsjälar och lokala grupper som gjort ett betydelsefullt arbete för sina bygder.

Läs mer

Första dagen genomförd i solsken.

Fredagen den 18 maj började med strålande väder i Örnsköldsvik, och det gick inte att missta sig på att Hela Sverige ska leva och Landsbygdsriksdagen var på plats i staden.

Läs mer

Snart öppnar vi portarna.

Nu är det snart dags att slå upp portarna och vi arrangörer lägger sista handen vid alla många förberedelser.

Fjällräven Center väntar tålmodigt i solen på alla deltagare.

Läs mer

Vi vill se en norsk-inspirerad landsbygdspolitik i Sverige.

 Idag, på Norges nationaldag den 17 maj, håller Riksorganisationen Hela Sverige ska leva sitt årsmöte. Det är ett symboliskt datum – vi antar vårt nya landsbygdspolitiska program, som innehåller flera förslag inspirerade av den norska landsbygdspolitiken.

Läs mer

Nextjet ansöker om konkurs.

Flygbolaget Nextjet har ansökt om konkurs och har ställt in alla resor från och med idag, onsdag 16 maj klockan 13.00. Ni som bokat resa via Resia kommer att bli kontaktade av dem och få hjälp.

Läs mer